ÇEK PODCAST KESİNTİSİZ YAYINDA

Geçtiğimiz eğitim yılının sonunda hayata geçirilen ''CEKPODCAST'' gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Geleneksel radyo formatı ve çağdaş kayıt teknolojisinin bir karışımı olarak tanımlanan Podcast yayınları, 3 Mart İlkokulu-Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ile sürdürülüyor.

17 Eylül 2021 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilen "ÇEKPODCAST" projesi kapsamında kooperatifimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Buğra Küçükayalar ile ortaokul 6.sınıf öğrencilerimiz Çağla Çalova ve İmge Hacıbaba bir araya geldi.

Katıldığı yayında öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Sayın Küçükkayalar kooperatifçilik ve Çağdaş Eğitim hakkında görüşlerini belirtti. 3 Mart öğrencileri için iyi temennilerde bulunan Buğra Küçükkayalar, konuşmasını '' Farklı olun, farklılık iyidir.'' sözleriyle sonlandırdı.

Bu keyifli sohbetleri dinlemek için  https://open.spotify.com/show/0LliDHl9T3eLWVD6rj79OM  tıklayınız.

24.09.2021