ÇEK ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARINDA 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK ZİLİ ÇALDI

ÇEK ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARINDA 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK ZİLİ ÇALDI

Covid 19 salgını nedeniyle uzun bir aradan sonra Çağdaş Eğitim Kooperatifi Özel 3 Mart Eğitim Kurumları 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına coşku ve heyecan ile yapılan açılış töreniyle merhaba dedi.

Sunuculuğunu Ecem Ezgi Özurgancı öğretmenimizin yaptığı tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla İlkokul Müdürü Sayın Ebru Yılmaz öğrencilerimizi yeniden okulumuzda görmekten duyduğu mutluluğu ve sevinci paylaşarak, alanı dolduran velilere, Çek Özel 3 Mart Eğitim Kurumları'na duydukları güven dolayısıyla teşekkür etti. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının, okulumuza, Bursa'mıza ve ulusumuza hayırlı olmasını diledi.

8. sınıf öğrencimiz İdil Genç'in öğrencilerimize andımızı okutmasının arkasından her yıl olduğu gibi bu yıl da sekizinci sınıf öğrencilerimiz renk renk tüllerle fiziksel mesafelerini sağlayarak oluşturdukları geleneksel köprülerin altından geçerek 1. Sınıf öğrencilerimiz eğitim hayatlarına ilk adımı atmış oldular.

Okul marşımızla coşkulu anlar yaşadığımız bu özel ve güzel günde bizlerle bu coşkuyu paylaşan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Yolunuz aydın, yarınlarınız umut dolu olsun çocuklar...

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve başarı dolu güzel bir yıl diliyoruz.


22.09.2020

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.