ÇEK ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARINDA  2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK ZİLİ ÇALDI

ÇEK ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARINDA 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK ZİLİ ÇALDI

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Özel 3 Mart  Eğitim Kurumları 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına  büyük bir coşku ve heyecan ile yapılan açılış töreniyle merhaba dedi.

Sunuculuğunu Ecem Ezgi ÖzurgancI öğretmenimizin yaptığı tören, eğitim yılına ilk adımlarını atan 1.Sınıfların ''Okuluma Başladım'' şarkısı ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşması ile Okul Müdürü Sayın Ayla Okumuş öğrencilerimize ve velilerimize ; Öğrencilerimizi yeniden bu alanda görmekten duyduğu mutluluğu ve sevinci paylaşarak, alanı dolduran  velilere,  ÇEK 3 Mart Eğitim Kurumlarına duydukları güven dolayısıyla okulumuzu  tercih ettikleri için teşekkür etti.2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının, okulumuza, Bursa'mıza ve ulusumuza hayırlı olmasını diledi.

Yıllarca bu okulda birçok anıyı paylaştığımız ve ÇEK Özel 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi'ne devam eden  öğrencimiz Duru Duş'un okulumuz hakkındaki duygu dolu mesajları açılış töreninde bulunan herkesi etkiledi.

3. Sınıf öğrencilerimizden Yiğit Daye, Poyraz Efe Çalgın, Duru Akbal, Sahra Nil Kaynak, Kavin Nisan Şimşek ''İlköğretim Haftası'' şiirini okudu. 4. Sınıf öğrencimiz Ada Kahraman'ın ''3 Mart'lı Olmak'' başlıklı konuşması öğrenci ve velilerden büyük alkış aldı. Andımızın okunmasından sonra 3 Mart'lı öğrencilerimizin ilk ders zili , 1.sınıfa başlayan öğrencilerimiz Duru Dönmez ve Ömer Çakır tarafından çalındı.

Şiirler ve şarkılarla keyifli bir başlangıca imza atan çocuklarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da sekizinci sınıf öğrencilerimiz gelenekselleşmiş köprülerini oluşturarak ,Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimize eğitim hayatlarına  başladıkları bu anlamlı günde eşlik ettiler.

Okul marşımızla coşkulu anlar yaşadığımız bu özel ve güzel günde bizlerle bu coşkuyu paylaşan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Yolunuz aydın, yarınlarınız umut dolu olsun çocuklar...

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve başarı dolu güzel bir yıl diliyoruz.


10.09.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.