ÇEK ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARI BU YIL DA SPORA DAMGASINI VURDU

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında, okulumuz sporcuları yine onlarca başarıya imza atarak spora damgasını vurdu.

Yüzme, basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, kort tenisi, eskrim, artistik cimnastik, satranç branşlarında yarışmalara katılan 300 sporcumuzun, il çapında ve ulusal alanda kazandıkları başarılar ve okulumuza kazandırdıkları 27 kupa ile, okulumuzun adını Bursa'da ve Türkiye'de defalarca en iyi şekilde duyurdular.

7 Haziran Çarşamba günü okulumuzda yapılan kupa töreni ile, bize yaşattıkları bu gururu bir kez daha tüm okulumuzla paylaştık. Öğrencilerimizi başarılarından ve bize yaşattıkları gururdan dolayı bir kez daha tebrik ederek başarılarının devamını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

09.06.2017