ÇEK MEZUNLARI BİR ARADA

2 Eylül 2019 tarihinde okulumuzda ilki gerçekleştirilen 2012-2013 yılından bu güne kadar okulumuzdan mezun olmuş olan öğrencilerimizi bir araya getirdik.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanımızın da katıldığı ve öğrenci katılımının yoğun olduğu mezunlar kahvaltısında bazen duygusal anlar bazen de neşeli dakikalar yaşandı. Liseye devam eden ve üniversite seviyesine gelmiş öğrencilerimizin gittikleri okullarda ÇEK ruhunu yaşatmaları, okulumuzda edindikleri değerleri ve kültürü gittikleri lise ve üniversitelerde de devam ettirmeleri onlara inanan bizleri çok mutlu etti.

Öğretmenler ve öğrenciler okulumuzun yeni binalarını gezdikten sonra 2020 senesinde buluşmak üzere  sözleştiler.

Katılım gösteren öğrencilerimize, mazeret bildirip bu yıl katılamayacağını bildiren tüm öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Onlarla her daim gurur duyduk duymaya da devam edeceğiz.

Yolları açık olsun.

07.09.2019