ÇEK 3 MART'TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

ÇEK 3 MART'TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Okulumuzda "24 Kasım Öğretmenler Günü" için özel bir kokteyl programı düzenlendi. Programa ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, okulumuzun ilkokul ve ortaokul öğretmenlerimiz ve ÇEK 3 Mart Beşevler Anaokulu öğretmenlerimiz katıldı.

Program, ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları Müdürü Sayın Ayla OKUMUŞ'un konuşması ve okuduğu şiirle başladı. Ardından okulumuzda 5 yılını dolduran öğretmenler tek tek sahneye davet edilerek ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Buğra KÜÇÜKKAYALAR tarafından plaketle onurlandırıldı.

2 yıldır öğrencilerimizden çiçek dışında hediye kabul etmeyen öğretmenlerimiz, velilerimizin kendi adlarına, ÇEK'in gözbebeği olan "KIR ÇİÇEKLERİ"ne bağışta bulunmaları ve ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Buğra KÜÇÜKKAYALAR'ın elinden Teşekkür Belgelerini almaları öğretmenlerimiz için en güzel hediye oldu.

Kokteyl müzik Öğretmenleri Bahadır SEVİK ve Onur KAHVECİOĞLU'nun verdiği müzik ziyafetiyle renklendi. Okul Aile Birliği'mizin tüm öğretmenler için aldığı armağanlar OAB Başkanı Sayın Şule CAF tarafından öğretmenlerimize takdim edildi. ÇEK Y.K Başkanı Buğra KÜÇÜKKAYALAR öğretmenlerimize karanfil vererek Öğretmenler Gününü kutladı.

Okul logolu pasta tüm öğretmenlerin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kesmesiyle kutlama programı sona erdi.


29.11.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.