ÇEK 3 MART'TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

ÇEK 3 MART'TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

Özel 3 Mart Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler gününü coşkuyla kutladı. ÇEK Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Küçükkayalar, Eğitim Kurumlarının Kurucu Temsilcilerinin de katıldığı gece Podyum Davet' te yapıldı.

ÇEK Özel 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi ve Özel 3 Mart Anadolu Lisesi Müdürümüz Sayın Kaan Selçuk açılış konuşmasının arkasından, Yönetim Kurulu Başkanı  Buğra Küçükkayalar'ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada,öğretmenlik mesleğinin önemine değindi ve emekleri için öğretmenlerimize teşekkür etti.

Gecenin en gurur veren anı Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Küçükkayalar ve Kurucu Temsilcimiz Sayın Prof. Dr. Ulviye Özer'in,Prof.Dr. Sayın Füsun Kuter'in ve Sayın Ali Kara'nın  kurumlarımızda  beş yılını dolduran öğretmenlerimiz ve çalışanlarımıza plaketlerini sunmalarıydı.

Plaket sunumunun hemen arkasından ,velilerimizin öğretmenine hediye yerine Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdumuzda kalan KIR ÇİÇEKLERİ'mize bağış sonucunda adına bağış yapılan öğretmenlerimize teşekkür belgeleri verildi.

Son olarak geleneksel Öğretmenler Arası Bowling Turnuvasında derece alan öğretmenlere  madalya ve kupaları verildi ve okul marşı ile öğretmenlerimiz sahneye davet edilerek hep birlikte öğretmenler günü pastası  kesildi   ve toplu fotoğraf çektirildi.

Grup Denden ve solisti Fatih Tatlıdil'in keyifli şarkıları ile devam eden geceden öğretmenlerimiz mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Bu anlamlı, coşkulu geceyi düzenleyen Okul Aile Birliklerimize, idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.


29.11.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.