ÇEK 3 MART EĞİTİM KURUMLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

ÇEK 3 MART EĞİTİM KURUMLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

    Özel 3 Mart Eğitim Kurumları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak çalışmaları planlamak üzere, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin eğitim kurumlarında görev yapan tüm öğretmenlerin katılımı ile 3Mart Azizoğlu Konferans Salonunda ilk toplantısını gerçekleştirdi.

   Toplantı, 27 ağustos 2018 pazartesi günü Konferans Salonumuzda 3 Mart Beşevler Anaokulu,3 Mart Azizoğlu İlkokul-Ortaokulu,3 Mart Anadolu Lisesi,3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi öğretmen ve yöneticilerinin katılımları ile yapıldı. Toplantı kurum yöneticilerinin öğretmenlere hoş geldiniz ve iyi dilek mesajlarıyla başladı.

    Toplantının ilk bölümünde, kurumlar arası iletişim ve birlikteliğin güçlenmesine katkı amaçlı kurumlarda çalışan tüm öğretmenler tek tek kurula kendilerini tanıttılar. Devamında kurum yönetimlerinin hazırladığı, seminer çalışmalarında yapılacak iş ve işlemler kurulla paylaşıldı. Öğretmenlere 3 haftalık Seminer programı dağıtıldı.

   Toplantının 2. Bölümünde ÇEK Eğitim Kurumlarında bu öğretim yılı çalışacak öğretmen arkadaşlarımıza ÇEK tanıtımı yapıldı.ÇEK tanıtım filminin izlenmesinden sonra ÇEK'le ilgili ayrıntılı bilgilerin yer aldığı slayt sunum ile devam edildi.


31.08.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.