ÇEK 3 MART AZİZOĞLU KARİKATÜR DE YİNE TÜRKİYE BİRİNCİSİ

4. sınıf öğrencimiz Aslıhan YAZICI , 5. Ulusal Kuş Karikatürleri Yarışmasında “Gençler Birincisi” oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU ,İzmir Kuş Cennetinin korunması,doğal hayatın kendi zenginliği içinde sürebilmesi ve bu güzelliklerin yaygın olarak tanıtabilmesi amacıyla çeşitli çalışmaların yürütüldüğünü ,bu yarışmanın da bu amaçla yapıldığını söyleyen ve  eserleri ile bu amaca katkı sağlayan tüm katılımcılara teşekkür etti.Okulumuzda Karikatür Ders olarak okutulmakta ve her geçen yıl öğrencilerimizin Karikatüre olan  ilgisi daha da artmaktadır.Öğrencimizin Derece alan Karikatürü 5. Ulusal Karikatür Albümünde de yayınlanmıştır.Bu yarışmada okulumuza eseriyle 1. lik Kazandıran öğrencimiz Aslıhan YAZICI’YA Karikatür Öğretmenimiz Ahmet AYKANAT’a  teşekkür ediyor Başarılarının devamını diliyoruz.

08.01.2014