''BULMACA-ÇÖZMECE''  YARIŞMASI

''BULMACA-ÇÖZMECE'' YARIŞMASI

Okulumuzda Matematik Bölümü tarafından gelenekselleşen ''BULMACA-ÇÖZMECE'' yarışması 17.01.2019(Perşembe) günü, ortaokul öğrencilerimizle farklı ders saatlerinde üçüncü kat fuaye alanında gerçekleştirildi. İkinci derste altıncı sınıflarımız, üçüncü derste beşinci sınıflarımız, dördüncü derste yedinci sınıflarımız ve beşinci derste de sekizinci sınıflarımız; fuaye alanının çeşitli yerlerine asılan zeka ve matematik sorularını bulup çözmeye çalıştılar. Soruları doğru cevaplayan öğrencilere küçük hediyeler verildi.  Bu eğlenceli etkinlikte,  öğrencilerin matematik sorularını birbirleriyle yarışarak ve sınıf dışında bir alanda çözmekten çok büyük keyif aldıklarını, soruları çözmek için çabaladıklarını görmek gurur vericiydi.

Tüm öğrencilerimize ve öğrencilerimize eşlik eden öğretmen arkadaşlarımıza, ve yarışmayı düzenleyen   Matematik Bölümüne  teşekkür ederiz.

21.01.2019