BU KEZ ŞARKILAR HAVVA NUR İÇİN SÖYLENDİ

Hanımeli Grubunun, Bursalı SMA hastası Havva Nur'a ışık olmak için başlattığı kampanyaya, okulumuz öğretmenlerinden Proje Koordinatörümüz İbrahim Zeki Karabulut ve Müzik öğretmenimiz Bahadır Sevik de destek verdi. Bahadır öğretmenimizin çalıştırdığı koro, şarkılarını İbrahim öğretmenimizin tiyatral dokunuşlarıyla bir müzikal havasında, Havva Nur için söyledi. Gelen seyirciler de konser salonumuza bilet yerine bağış dekontlarını göstererek girdiler ve bu güzel, anlamlı gecenin bir parçası oldular.

Hem üzüntü hem de mutluluk ve umudun birlikte yaşandığı gecede, gülümseme ve gözyaşları birbirine karıştı. Gecenin sonunda ise salonda, Havva Nur'a umut olabilmenin gururu ve iyileşeceğine dair inanç herkesi sarmıştı.

Bu güzel ve anlamlı gecenin bir parçası olan herkese çok teşekkür ederiz.

03.02.2024