BİRİNCİ SINIFLAR VELİLERİNE SENE SONU GÖSTERİLERİNİ SUNDULAR

3 Haziran 2015 Çarşamba akşamı A, B ve C şubeleri 5 Haziran 2015 Cuma akşamı ise D ve E şubeleri öğrencileri bütün senenin emeklerini velilerine 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumu Konferans Salonunda sundular. Miniklerimiz heyecanla hazırlandıkları gösterilerini büyük coşkuyla izleyen velilerimizi büyülediler.
Mini mini birlerimiz Türkçe ve İngilizce şarkılarıyla dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Marifetlerini izlemeye doyamadığımız minikler skeçlerde ki başarılarıyla izleyenlerin yüzlerini güldürdü.
Halk oyunları kıyafetleriyle sahnede boy gösteren öğrencilerimiz Anadolu ezgileri eşliğinde yurdumuzun figürleriyle bizlere harika danslar izlettiler.
Gecenin sonunda hep birlikte yaptıkları modern dans ile izleyenleri de kendileri kadar eğlendiren miniklerimiz kapanışta gösteride emeği geçen tüm öğretmenleri ile dans ederek selam verdiler.
Bizleri bu denli gururlandıran miniklerimize ve bütün bir yıl emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

05.06.2015