BİR DÜNYA LİDERİ: ATATÜRK

BİR DÜNYA LİDERİ: ATATÜRK

                "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." M.K. ATATÜRK

                Sadece askeri ve siyasi alanda değil insan yönüyle de hala tüm dünyayı etkileyen, izinden yürünen Ulu Önderimiz Mustafa kemal Atatürk'ü 77.ölüm yıldönümünde saygıyla andık.

                ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları öğretmenleri ve öğrencileri olarak çağdaş, laik, daima bilimsellikten yana, eşitlik ve barışı savunan bireyler olarak çalışacağımıza Ata'mızın ve ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizin huzurunda söz verdik.

                Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı öğretmenlerimizden Sayın Kenan YİĞİT yaptı. Konuşmanın ardından mini mini birlerimizden oluşan bir grup öğrencimiz  "Atatürk" adlı şiiri okudular. Daha sonra 6.sınıf öğrencileri ve gönüllü öğretmenlerden oluşan koro Bahadır SEVİK yönetiminde Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdiler.

                Geleceğin gençleri, 8.sınıf öğrencilerimizin sunduğu,  Esvet KÖSE ve Aslı KORALP' in hazırlayıp çalıştırdığı "Atatürk Sonsuzlaması" oratoryosu büyük beğeni topladı. Yine 8.sınıf öğrencilerimiz Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nin ardından Gençliğin Ata'ya Cevabı'nı büyük bir kararlılık ve inançla seslendirdiler.

                10 Kasımlarda Büyük Atatürk'ü sadece anmak değil anlamak, yaşamak ve yaşatmak gereğinin tüm toplumca anlaşılması dileklerimizle...


10.11.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.