BİLİM AVCILARI BİLİM MÜZESİNDEYDİ

Anaokulu öğrencilerimiz, Çocuk Bilim Müzesi'ndeydiler. Bilimi sevdirmek ve onların fen teknoloji, matematik gibi alanlarda hayal güçlerini ve merak duygularını harekete geçirmek için zengin öğrenme ortamına sahip olan müzede öğrencilerimiz hem merak duygularını geliştirdi hem de oldukça eğlendi.

İnteraktif öğrenme istasyonları ile soru sormayı, keşfetmeyi aktif olarak öğrenmeyi ve bilimin temel prensipleri konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlayan müzede, öğrencilerimiz etkinliklere büyük ilgi gösterdi.

Güneş ışığının renklerini, gölgelerin sihrini, hareket eden resimleri, dönen tüneli, kalp ritmimizin atışını ilgiyle izlediler, denediler. Müzik aletini telleri olmadan sadece el hareketleriyle çaldılar,  bir yandan da baloncukları patlatmak için yarıştılar.

19.02.2020