''BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEKİ DEVRİM: ŞAPKA '' SUNUMU VE SERGİSİ

Özel 3 Mart Eğitim Kurumları ve Rotary Derneği ortaklığı ile Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışan etkinliklerimize bir yenisini daha ekledik.

Özel 3 Mart Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün uygar bir Türk milletine yakışan devrimlerinden birini sahneye taşıdılar.

Kılık kıyafet devrimini anlatan ''Başımızın Üstündeki Devrim: Şapka '' adıyla lise öğrencilerimiz sahneledikleri sunumla büyük beğeni aldılar.

Ayrıca Özel 3 Mart İlkokulu 4.sınıf Görsel Tasarım Kulübü öğrencilerimiz kendi tasarladıkları şapkaları ile bir sergi açtılar.

Tasarım şapkaların altında bulunan QR kodlar sayesinde konuklarımız model şapkalardan oluşan çekimlerin yer aldığı videoyu izleme şansı buldular.

Başta Türk dili Edebiyatı öğretmenimiz Fehime Tomak ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Aysun Eyidoğan olmak üzere emeği geçen tüm herkesi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Atatürk Devrimlerinin izinde daha nice 100 yıllara...

02.01.2024