'ASLI DER' BULUŞMASI

Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu Türkçe zümresi ''Yaratıcı Okuma Kulübü'' kapsamında çocuk kitaplarıyla tanıdığımız çocuk edebiyatının önemli yazarlarından biri olan   Aslı DER, 3 Mart öğrencileriyle Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesinde bir araya geldi.

3 Ekim Salı günü gerçekleşen çeşitli okulların da katıldığı "Aslı Der ile Çocuklara Kitap Söyleşileri " buluşmasında öğrencilerimiz verimli zaman geçirdi.

Felsefenin derinliğini fantastik edebiyata taşıdığı çocuk romanlarıyla çok sevilen Aslı DER, 2007 Yılının En İyi Çocuk Romanı seçilen Küçük Cadı Şerok'un ikinci macerası Büyük Tuzak romanı hakkındaki sorulara cevap verdi.

Söyleşinin ardından öğrencilerimize imzalı kitabını hediye eden yazar, kitap okumaya ve yazarlığa olan ilgiden memnun olduğunu belirtti.

10.10.2017