ANNE-BABA VE ÇOCUK DRAMA ATÖLYESİ

1.sınıf velilerimiz ve öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu atölye ile amacımız; eğitsel amaçlarla donatılmış doğal, keyifli ve verimli bir süreçte çocukların kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerini sağlamaya çalışmaktır.

Atölye sürecinde ele alınan konularla, yaşama, sorunlara, bazen bir çocuk gözüyle bazen de öz eleştiri yapabildiğimiz, yetişkin gözüyle bakacağımız, çocuklarımızla çözüm bulup beraber eğlendiğimiz, bazen de yeni şeyleri adlandırıp anlamlandırdığımız, oyun, doğaçlama ve canlandırma dolu bir atölyedir Anne-Baba ve Çocuk Drama Atölyesi...

Bu etkinlikte en büyük kazanım çocuklarımızın bu atölyede anne ve babalarıyla beraber olmasının ve bir şeyler ortaya çıkarmasının mutluğudur.

Atölye çalışmasını gerçekleştiren Drama Öğretmenimiz Esra Uğurlu'ya, çekimleri yöneten Çek TV yönetmenimiz Onur Coşkun'a ve atölyemize katılıp mutluluklarını dile getiren tüm öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

15.12.2021