ANLATACAKLARIM VAR

2. Sınıf öğrencilerimiz aile katılımlı ''ANLATACAKLARIM VAR'' etkinliğini gerçekleştirdi.

Çocuklarımızın özgüvenini geliştirmek, sunum becerilerini arttırmak ve araştırmaya yönlendirerek iletişim becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz, ilgi alanları ve öğrendikleri bilgiler doğrultusunda hazırladıkları sunumları sınıfça yapılan karşılamadan sonra velilerimize okulumuzun bahçesinde sundular.

Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte tüm öğrencilerimizi hazırladıkları çalışmalardan dolayı tebrik ederiz. Öğrencilerimiz tarafından yapılan deneyleri keyifle izleyen, sunumları can kulağı ile dinleyen, katkılarıyla destek olan ve katılım sağlayan tüm velilerimize de teşekkür ederiz.

06.06.2022