ANASINIFLARIMIZDA AİLE KATILIMI ETKİNLİĞİ HEYECANI

ANASINIFLARIMIZDA AİLE KATILIMI ETKİNLİĞİ HEYECANI

Anasınıflarımızda, aile katılım etkinliklerimiz her yıl Kasım ayının üçüncü haftasından başlayarak nisan ayı sonuna kadar sürmektedir. Velilerimiz sınıflara aktif katılımcı olarak davet edilerek kendi belirledikleri bir etkinliği çocuklarla birlikte gerçekleştiriyorlar.

Ailelerimizin okul ortamında bulunmaları ve eğitim sürecine aktif olarak katılmaları, çocukların gelişimini pek çok açıdan destekliyor. Ailelerinin okula geleceği günü iple çeken öğrencilerimiz ebeveynlerinin yaptığı etkinlikten dolayı hem gururlanıyor  hem de kendisini bir kez daha aile ve okul gözünde değerli hissediyor.

Bu etkinliğe titizlikle hazırlanarak katılan velilerimiz de en az öğrencilerimiz kadar heyecanlanıyorlar.  Velilerimiz öğrencilerimizi sınıf ortamında hem gözlemleme şansı yakalıyor hem de öğrencilerimizle etkin olarak iletişim kuruyor.

Mesleklerini tanıtmak ,dans, kuş yuvası hazırlama ateş böceği yapımı ,sağlık hakkında bilgilendirme, oyuncak yapımı, gitar çalıp şarkı söylemek ,çileğin DNA'sını çıkarma ,boncuklardan bileklik yapma gibi birbirinden güzel bu etkinlikleri hazırlayıp bizlerle ve minik yavrularımızla paylaşan velilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.


28.03.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.