ANASINIFILARIMIZDA 100.GÜN PARTİSİ

Anasınıfı öğrencilerimizin, heyecanla beklediği 100. Gün Partisi 19 Şubat günü okulda yapılan çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz okulda geçirdikleri günleri sayarak ve işaretleyerek 100 günde, 100 yaratıcı şekil oluşturdu. Okulda öğrencilerimizin 100.Gün ile ilgili aileleri ile birlikte ve okulda yaptıkları çalışmalar da sergilendi.

Öğrencilerimiz 100.Gün partisinde; Ritmik sayma, beyin fırtınası, mandalla 100 çorap takmaca, şeker maşası ile ponpon taşıma,100 e kadar rakamları kullanarak sek sek oynama gibi oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirdiler.

Etkinliğin son oyunu olarak öğrencilerimiz üstüne oturarak 100 tane balon patlattı. Öğrencilerimiz 100. Gün için hazırlanan pastayı da hep birlikte kestiler.

Yıl içinde 100. Gün etkinliği kapsamında birçok matematik ve sanat etkinliği yapıldı. Her 10 sayı farklı renkte yazılarak ve deste kavramı verilerek, sayılar ve kartları öğrenildi. Öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerle sayılar arasında ilişki kurdular.

Anasınıfı öğrencilerimizin 100 günde yaptıkları çalışmalar ve etkinlikler izleyenleri büyüledi.

27.02.2018