ANASINIFI VELİLERİNİN AİLE KATILIM GÜNLERİ

Aile katılım etkinliklerinin okul öncesi eğitim sürecinde çok önemli bir basamak olduğunu biliyoruz ve bu nedenle ailelerimizi hazırlık sınıfı paylaşım günleri için okulumuza davet ediyoruz. Böylece aileler hem çocuklarını sınıf içinde gözlemleme imkanı buluyor hem de kendi çocuklarının arkadaşlarıyla paylaşımda bulunarak farklı bir deneyim yaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta Elif Ertuğrul KOYUN ve Bahriye ? Barış ÇUBUKÇU velilerimizin aile katılım haftalarıydı. Elif hanım çocuklara hikaye okuyup onlarla oyun oynadı. Bahriye Hanı Ve Barış Bey ise Çocuklarla volkan patlaması, mürekkeple çiçeğin renk değiştirmesi ve fasülye çimlendirme deneylerini yaptılar. Öğrencilerimizin zevkle katıldığı aile katılım etkinlikleri yıl sonuna kadar devam edecektir.
26.06.2013