ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ KÜTÜPHANE GEZİSİNDE

Anaokulu öğrencilerimiz Kütüphaneler haftası dolayısıyla Demirci Mahallesinde bulunan kütüphaneyi ziyaret ettiler, kitapların eğlenceli dünyasında gizemli dakikalar geçirdiler.

Binlerce yıllık tarihine ve yaşamın her anında bize ışık tutan bilgi hazinelerin yer aldığı kütüphaneyi büyük bir merakla gezdiler.

Kendileri için uygun olan kitapları inceleyip ardından kütüphanede görevli tarafından okunan ''100 KÜÇÜK BALIK'' isimli masalı dinlediler.

Tarihî Demirci Hamamı'nın yenilenerek bir kütüphane olarak hizmete açılmasının ardından koleksiyonunu hobi kitapları alanında zenginleştiren Demirci Kütüphanesi, uğraşlarıyla ilgili yeni bilgiler edinmek isteyen kullanıcılarına her gün bir diğerini ekliyor. Kadınlara ve çocuklara yönelik birçok atölye, etkinlik ve projelerin gerçekleştirilmektedir.

17.04.2018