ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ 1.SINIFA HAZIRLAR

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ 1.SINIFA HAZIRLAR

Anaokulu öğrencilerimiz konferans salonunda harika bir yılsonu gösterisine imza attılar. Sine öğretmenimizin sunuculuğunu üstlendiği programda aileler öğrencilerimizi heyecan ve gururla izlediler.

Etkinliklerde minik ÇEK'liler sene boyunca İngilizce, Türkçe, Drama, Dans ve Müzik branşlarında öğrendiklerini renkli gösterilerle sahneye taşıdılar.

 Velilerin karşısına ilk olarak projemizin konusu olan ''Bursa'da Değerlerimle Büyüyorum'' kapsamında öğrenilen ''Bursa'nın ufak tefek taşları ve ''Zeytinyağlı yiyemem'' şarkılarıyla çıktılar.

Ardından Atatürk şarkılarını söylediler. İkinci olarak İngilizce drama gösterisiyle çıkan öğrenciler, yabancı dilehakimiyetleriyle dikkat çektiler.

Ardından drama öğretmeni İbrahim Zeki Karabulut'un yazıp yönettiği ''Külkedisi ve Dere kuşu'' adlı eğlenceli drama gösterilerini sahneleyen minikler, ışıltılı kostümleri ve harika performanslarıyla velileri kendilerine hayran bıraktılar.

Çiğdem öğretmenimizle hazırladıkları dansta eğlenceli kareler sergilendi.
Son olarak halkoyunu öğretmenleri, Fatih ŞENEL 'in hazırladığı ''Kafkas oyunu'' gösterisiyle sahne alan minikler, enfes şovlarıyla göz doldurdu.

Gece boyu harika gösteriler sergileyen öğrenciler, görkemli şovlarıyla etkinliğin finalinde ayakta alkışlandı. Gösterimiz kep atma töreni ile son buldu. Yıl Sonu etkinlikleri kapsamında anaokulu öğrencilerinin yaptığı Görsel Sanatlar Ve Seramik çalışmaları fuaye alanında sergilendi.

Bu gecemizi hazırlayan tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.


16.06.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.