ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ MİSİ ÇOCUK KÜTÜPHANESİNDE

6 yaş Hazırlık Sınıfı öğrencilerimiz Misi Çocuk Kütüphanesini ziyaret ederek kütüphane kültürünü yerinde öğrendiler. Kitapların renkli dünyasına yolculuk yaparak keyifli dakikalar geçirdiler. Çocuk Kütüphanesinin eğlenceli dekorasyonu ve gizemli kitaplarını karıştırırken aynı zamanda okuma ve araştırma merakları da arttı. Okul öncesi döneme yönelik yaş grubuna uygun kitapları da inceleme şansı buldular.

Öğrencilerimiz kütüphanede gezerek çeşitli bilgi kaynaklarına nasıl ulaşıldığı, kütüphane kuralları vb. hakkında da bilgi edinme fırsatı yakaladılar.

Sesli okunan kitabı ise büyük bir ilgi ve merakla dinlediler. Kitap sevgisini aşılamak amacı ile düzenlediğimiz gezide öğrencilerimizin ilgili ve meraklı halleri bizleri de çok mutlu etti.

10.03.2022