8. SINIFLARIMIZLA İSTANBUL ROBERT KOLEJİ TANITIM VE MOTİVASYON GEZİSİ

8. SINIFLARIMIZLA İSTANBUL ROBERT KOLEJİ TANITIM VE MOTİVASYON GEZİSİ

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz, Kariyer günlerimizin son durağı Robert kolejdi. 26. 04.2023 tarihinde düzenlediğimiz İstanbul gezimizde öğrencilerimiz   ilk olarak Üsküdar Kuzguncuk'ta boğaz manzarası eşliğinde kahvaltılarını yaptılar ve sonrasında   Fethi Paşa Korusunun eşsiz güzelliklerini   gezerek güne başladılar.

Öğle saatlerinde Robert Kolejin önündeydik. Öncelikle giriş kapısından, Arnavutköy'deki yeşillikler içerisinde büyük bir arazi üzerine kurulu 1863 yılında inşa edilmiş olan tarihi binasına doğru öğrencilerimizle birlikte ilerledik. Tarihi binaya geldiğimizde okulun öğrencileri ve yetkilileri tarafından güler yüzle karşılandık. Robert Kolej öğrencileri öğrencilerimize okulun tarihçesini anlatarak tanıtıma başladılar. Sonrasında ise kütüphane, derslikler, atölyeler, laboratuvarlar, plato, spor salonu, toplantı salonları gibi okulun fiziksel olarak imkanlarını görebildikleri okul gezisini tamamladılar.

Ardından öğrencilerimiz yine Robert kolej öğrencileri tarafından   okulun çok amaçlı salonunda okulun işleyişi, kayıt kabul şartları, yurt dışı akreditasyonları, burslar, öğrenim dili, zorunlu ve seçmeli dersler ve ders içerikleri hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgilendirildiler. Tanıtımdan sonra okulun boğaz içine bakan kampüsünde öğrencilerimiz bir süre vakit geçirdiler ve okuldan güzel duygularla ayrıldılar.

Son olarak Orta köyde geçirdiğimiz keyifli bir serbest zaman diliminin ardından günün son ışıkları ile Bursa'ya doğru yol aldılar.

Geziyi düzenleyen Rehberlik Servisimize teşekkür ediyoruz.


29.04.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.