8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE TEOG SINAVI YOLUNDA İLK ADIM

Okul Müdürümüz Ayla Okumuş, ders ile kurs öğretmenleri ve rehberlik öğretmenleri 8.sınıf öğrencilerimizle TEOG sınavı yolunda ilk adımı attılar.

Başlayan TEOG kursları ile birlikte öğrencilerle süreç detaylı bir şekilde paylaşıldı. TEOG sınavı sürecini hep birlikte nasıl yöneteceğimiz açıklandı.

Öğretmenleri ile tanışan öğrencilere öğretmenleri kullanacakları kaynakları tanıttılar. Kurs programından nasıl en verimli şekilde faydalanacakları hakkında bilgi verildi. Süreçte kendilerini destekleyecek olan sınıf öğretmenlerinin ve rehberlik öğretmenlerinin rolü anlatıldı.

Yıllık çalışma takvimi ve planlar üzerinde duruldu.

Süreci sağlıklı, mutlu ve başarılı yaşamakla ilgili olarak uyulması gereken kurallar üzerinde duruldu.

Öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

2017-2018 TEOG sınavına girecek öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyoruz.

09.10.2017