3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ''BİR ÜLKE YEDİ BÖLGE'' SUNUMLARI

3. Sınıf öğrencilerimiz ülkemizde yer alan tüm bölgeleri tanımalarını,  kültürel zenginliklerimizin farkına varmalarını ve yurttaşlık bilinci kazanmaları amacı ile hummalı bir şekilde hazırlandıkları sunumlarını gerçekleştirdiler.
Velilerimizi, Nazım Hikmet'in "Davet" şiiri ile selamlayan Eğitim Koordinatörümüz Meral Ömür, çağdaş, ülkesini  ve kültürünü tanıyan, kültürlerarası farklılıklara saygılı bireyler yetiştirmek amacı ile aynı yolda güçle ilerleyeceğimizi belirtti.
Öğrencilerimizin sunumlarının bitiminde Mihriban Öğretmen'in desteği ile hazırlanan, farklı bölgelerimizden örnekler sunan Halk Oyunları grubumuz izleyenlere görsel bir şölen sundu.
Tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin birlikte   "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısını seslendirerek son bulan  bu güzel etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

09.06.2017