3 MART SESİNİ ARIYOR'DA MUHTEŞEM FİNAL

3 MART SESİNİ ARIYOR'DA MUHTEŞEM FİNAL

Okulumuz Müzik Bölümü tarafından hazırlanan ve bu yıl 3.sü yapılan 3 Mart Sesini arıyor ses yarışması finali büyük bir veli katılımı ve coşkuyla gerçekleşti.

27.11.2018 Salı günü saat 20.00 da ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumları Konferans Salonunda başlayan bu özel gece, büyük bir heyecana sahne oldu.

Ön elemelerini müzik öğretmenleri Bahadır SEVİK ve Salih YORGANCI 'nın yaptığı yarışmaya toplam 201öğrenci başvurdu. Elemeler sonunda finale kalan 14 öğrenci sıkı bir çalışma temposuna girdi. Yaklaşık bir ay süren çalışmaların ardından;

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Ana Bilim Dalı Şan Öğretim Görevlisi Çiğdem YİĞİT

 

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Ana Bilim Dalı Flüt Öğretim Elemanı Doç. Sezin ALICI

 

Pop müziği sanatçıları Cengiz ATEŞ, Taner ve Ege

 

Eurovision Şarkı yarışmasında ülkemizi ilk temsil eden sanatçımız Semiha YANKI 'nın jüri olarak katıldığı final gecesinde sahne aldılar.

 

Sahne alan tüm finalistler hem sesleriyle hem de yaptıkları danslarıyla seyircilerden büyük alkış aldılar.

Jüri puanlamalarını yaparken sanatçı jüriler Cengiz ATEŞ, Taner, Ege ve Semiha YANKI söyledikleri şarkılarla geceye renk kattılar.

 

Yarışma sonucunda Nehir AKSEL ''When I was Your Man'' adlı şarkısıyla birinci olurken Eren Can ŞİMŞEK '' Kendine iyi bak'' şarkısıyla ikinci Mısra KILIÇASLAN'' S.O.S'' şarkısıyla üçüncü oldu.

      Yarışma sonunda ÇEK Yönetim Kurulu başkanı Buğra KÜÇÜKKAYALAR, Özel 3 Mart İlk ve Ortaokul Müdürü Ayla OKUMUŞ ve Özel 3 Mart Anadolu ve Özel 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi Müdürü Kaan SELÇUK jüri üyelerine, tüm yarışmacı öğrencilere ve emeği geçen müzik öğretmenlerine teşekkür ederek plaket sundular.


03.12.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.