3 MART ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİNİ SEÇİYOR!

4 Kasım Cuma Günü, öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek amacıyla Öğrenci Temsilcisi seçimleri gerçekleştirildi.

Öğrenciler öncelikle sınıflarında yaptıkları demokratik seçimle sınıf temsilcilerini seçtiler. Seçilen sınıf temsilcilerinden okul temsilcisi olmak isteyenlerin için adaylık başvurusu gerçekleştirildi. Sonrasında adaylar öğrencilere, neler yapacaklarını, yapmak istediklerini ve projelerini anlattılar. Bir hafta süren propaganda dan sonra 4 Kasım Cuma günü kurulan sandıklarda öğrenciler olmasını istedikleri temsilcileri için kurulan sandıklarda oylarını kullandılar.

Öncelikle Okul Seçim Kurulu aşağıdaki biçimde oluşturuldu:

BAŞKAN: Özen ÖZKAN     ÜYE: Lara HIDIMOĞLU               ÜYE: Doğa KERİMOĞLU

1. Yedek Üye: Ege SANLAV   2. Yedek Üye: Ayşe Ada ALTINBİLEK

Sandık Kurulu:

Sosyal Bilgiler öğretmeni ÖZEN ÖZKAN ve Rehber öğretmen BİLGEN BEZEN' in rehberliğinde;

Başkan: Işıl TAMTÜRK               Üye: İpek PEKTAŞ     Üye: Ediz ÜNLÜSOY

1. Yedek Üye: Tuna Güney YÖRÜKALP     2. Yedek Üye: Duru ŞAHİN

OKUL TEMSİLCİSİ ADAYLARI

Melisa COŞKUN (5/A)                        Kutay ARIN (5/B )                          Ceylin DUYGULU  (5/C)

Gülce ATALAY (5/D)                          Eren ACAR (5/E)

Emre BİLGE KAVİLCİ (6/A)               Emir SİNAN EREN  (6/B)               Lara ÇAKICI  (6/C)

Batuhan TAŞKESEN (6/D)                Nehir   ÜREMEN (6/E)

Aslıhan YAZICI  (7/A )                       Çağan KOYUN  (7/B)                      Zeynep Naz TANSAL                     (7/C) Asya DURAL  (7/D)

4 Kasım Cuma günü üçüncü ders saatinden başlayarak gizli oy yöntemi ile okul temsilcisi seçimi yapıldı. Adaylar arasından 6/A Sınıfı Temsilcisi Emre Bilge KAVİLCİ yapılan gizli oylama sonucunda Öğrenci Temsilcisi seçilmiştir.

2016-2017 Yılı için 3Mart Ortaokulu öğrenci temsilcisi seçilen Emre Bilge KAVİLCİ'ye başarılar diliyoruz.

08.11.2016