3 MART GURUR TABLOSU!

2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde 3 Mart Eğitim Kurumları olarak katıldığımız müsabakalarda yine güzel başarılara imza attık. Öğrencilerimiz katıldıkları turnuvalarda gerek davranışları gerek adil oyun davranışına (fair play) uygun hareketleri ile okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.
Bu sene Okul Sporlarında branşlar bazında; Türkiye dereceleri, Bursa İl 1. liği, 2.liği ve 3. lüğü ve ayrıca Nilüfer ilçe şampiyonlukları da alınmıştır.

2022 - 2023 eğitim yılı sonunda 33 Kupa 217 Madalya alınmıştır. Bugüne kadar Okul Sporları müsabakalarında okulumuzun aldığı en yüksek kupa ve madalya sayılarıdır. Ayrıca tüm müsabakalara katılım gösteren 290 lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Sezon sonunda bize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

20.06.2023