3 MART DANS YARIŞMASI

3 MART DANS YARIŞMASI

Geçtiğimiz yıl salgından dolayı çevrimiçi gerçekleştirdiğimiz yarışmamızın, 2.sini bu yıl yüz yüze düzenledik.

Yaklaşık 200 öğrencinin başvurduğu yarışma, 13-17 Aralık haftası ön elemelerin yapılmasının ardından 29 Aralık akşamı okulumuz konferans salonunda muhteşem bir final gecesi ile son buldu. 

İlkokul, ortaokul ve lisans kategorisinde 46 öğrencimizin katıldığı final gecesinin jüri üyeliğini Ewa Diyaroğlu, Cihan Güngör ve Mine Kahraman Topsaç yaparken, masa hakemliğini de Ferdi Öztürk gerçekleştirdi.

İlkokul Kategorisinde: Birinciliği 3-B sınıfından İpek Daşkıran, İnci Tekbudak ve Derin Güler'den oluşan "Grup Havalı Kızlar", ikinciliği 3-E sınıfından Ada Kına, üçüncülüğü 3-F sınıfından Yağız Turan kazandı. Ayrıca 4-C sınıfından Ela Zeytin Çorakbaş "Mansiyon Ödülü"nü, 3-B sınıfından Duru Dönmez "Jüri Özel Ödülü"nü ve birinci olan "Grup Havalı Kızlar" "En İyi Kostüm Ödülü"nü kazandı.

Ortaokul Kategorisinde: Birinciliği 6-D sınıfından Ceylin Hacılar, ikinciliği 6-A sınıfından Ela Karaduman, üçüncülüğü 5-A sınıfından Ekin Koca alırken 5-D sınıfından Nazlıcan Özbalaban, Yağmur Özkaymak ve Gökçe Nil Kuşku'dan oluşan "Grup Black Girls" "Jüri Özel Ödülü"nü, 7-C sınıfından Beren Özdemir ve 6-D sınıfından Ceylin Hacılar "En İyi Kostüm Ödülü"nü kazandı.

Lisans Kategorisinde: Birinciliği 5-F sınıfından Ayşe Melek Yılmaz, ikinciliği 5-B sınıfından Duru Pamuk, üçüncülüğü 8-A sınıfından Zeynep Naz Ersayın kazandı. 5-E sınıfından Işıl Şimlek "Jüri Özel Ödülü"nü, 6-D sınıfından Defne Doğruk ve 5-B sınıfından Duru Pamuk "En İyi Kostüm Ödülü"nü kazandı.

Bu güzel geceye, 8. Sınıf öğrencimiz Deniz Çetin "Modern Dans Gösterisi" ile Beden Eğitimi Öğretmenimiz Çiğdem Ardos ve Polat Atılganoğlu "Tango Gösterisi" ile Jüri üyemiz Cihan Güngör ve Natalia Maksymov "Salsa Gösterisi" ile son olarak Emre Saraç harika bir "Cimnastik Bayrak Gösterisi" ile renk kattılar.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizİ tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


31.12.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.