3 MART CİMNASTİKTE YİNE ZİRVEDE

26 Nisan- 03 Mayıs 2024 tarihlerinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından Naim Süleymanoğlu Spor Tesislerinde düzenlenen, Bursa İli Okullar Arası Artistik Cimnastik İl Birinciliği yarışmalarına okulumuz yine damgasını vurdu. Yüzlerce bireysel sporcu ve onlarca okul takımının katıldığı ve günlerce süren zorlu mücadelelerin sonucunda okulumuz 3 kupa ve 13 madalya ile defalarca kürsüdeki yerini aldı.

Küçük Kız Takımımız Seray KIR, Zeynep AKSOY, İnci TEKBUDAK ve Asya GÖZLÜKLÜ ile Bursa 2., Seray KIR bireysel derece Bursa 3.'sü; Minik A Erkek Takımımız İlber ERKUL, Yaman ERKUL ve Ali Ömer Zeybek ile Bursa 1.'si; Minik B Kız Takımımız Alis GÜLER, Elis AYGÜN, Hazel ÖZ ve Melisa ÇEÇENER ile Bursa 4.'sü, Alis GÜLER bireysel derecede Bursa 2.'si; Minik A Kız Takımımız Cemre YURTOĞLU, Mira ERTUĞ, Işıl AYYILIZ ve Güneş KAHRAMAN Bursa 5.'si olmuşlardır.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimizi bu üstün başarılarını tebrik ediyor ve devamını diliyoruz.

06.05.2024