3 MART ARTİSTİK CİMNASTİKTE YİNE YENİDEN ZİRVEDE

20 Şubat 2020 tarihinde yapılan okullar arası Artistik Cimnastik Minikler Yarışmalarında okulumuzu temsil eden Çınar Nalbantoğlu, Yekta Demir Dede ve  Ayberkcan Turan'dan oluşan Minik A Erkek  takımımız takım olarak Bursa 1.si olmuştur.

Yine Minik B kız takımımızda yer alan öğrencimiz Duru Veli, bireyselde Bursa 3.'sü olmuştur.

21 Şubat 2020 tarihinde yapılan okullar arası Artistik Cimnastik Yıldız Kızlar Müsabakasında; Ayşenaz Topoğraf, Yağmur Gülfiliz ve Alina Çavuş'tan oluşan takımımız Bursa 1.'si olurken bireysel derecelerde de ilk üçü kaptırmayan kızlarımızdan Ayşenaz Topoğraf Bursa 1.'si, Yağmur Gülfiliz Bursa 2.'si, Alina Çavuş Bursa 3.'sü olmuşlardır.

Yıldız kız takımımız Nisan ayında yapılacak olan Okullar arası Türkiye Şampiyonasına katılarak hem ilimizi hem de okulumuzu temsil edeceklerdir.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

02.03.2020