3 MART AİLESİNİN SON GÜN KAHVALTI KEYFİ

Çağdaş Eğitim Kooperatifi, öğretmenlerini ve tüm çalışanlarını, yoğun ve yorucu geçen bir eğitim öğretim yılının sonunda güzel bir kahvaltıyla yaz tatiline uğurladı.

30.06.2022 Perşembe günü, Nilüfer Atlı Spor Kulübü tesislerinde saat 9.30 başlayan kahvaltı saat 12.30 da sona erdi. 3 Mart Yerleşkesinde bulunan İlk-Orta ve Lisemizde çalışan tüm öğretmen ve çalışanların katılımıyla tam bir dayanışma örneği sergilendi. Kahvaltıya Okul Aile Birliği üyelerinin katılması da ayrı bir anlam kazandırdı.

Kahvaltı sonunda 2021-2022 Öğretim yılında başladığımız "Öğretmenler Okuyor Projesi" kapsamında en çok kitap okuyan öğretmenlerimize ödülleri verildi.

Katılan tüm çalışma arkadaşlarımıza, Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyor, mutlu sağlıklı ve keyifli bir yaz tatili diliyoruz.

30.06.2022