23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NIN 101. YILINI  COŞKUYLA KUTLADIK

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NIN 101. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

101 Yıldır Bitmeyen Gurur, Mutluluk ve Atamıza Sevgiyle..

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 101. Yılında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla evlerimizden çevrimiçi gerçekleştirdiğimiz törenle kutladık.

Kutlama törenimiz 3.Sınıf öğretmenimiz Selin İzmitlioğlu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasından sonra Anasınıfı öğrencilerimizin dans gösterisi, 1. sınıf öğrencilerimizin toplu olarak okuduğu 'Mustafa Kemal Demek 'isimli şiiri, 4. Sınıf öğrenci korosunun okuduğu "23 Nisan Marşı", 3. Sınıf öğrencilerimizin sunduğu Ege yöremizin sevilen oyunu "Harmandalı Zeybeği", Anasınıfı öğrencilerimizin "Barış Nağmesi Beden Perküsyonu", 2. Sınıf öğrencilerimizin "Dünyayı Renklendiriyoruz" etkinliği, Dans Kulübü öğrencilerimizden modern dans gösterisi ve 3. Sınıf öğrencilerimizin Ulusal Egemenliği vurgulayan pankartlı sunumları programımıza renk kattı.

 İzleyenler ve katılımcılarla büyük beğeni toplayan "Kutlama Programımız" törene katılan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizi duygulandırdı.   

Ulusal egemenliğin elde edildiği bu önemli günün 101. yıldönümünü büyük bir gurur ile kutlarken bizimle beraber olan tüm velilerimize, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nice 23 Nisanlara...

 

''Küçük hanımlar, küçük beyler; sizler hepiniz geleceğin bir gülü, bir yıldızı ve ikbal ışığısınız, memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Kendinizin ne kadar önemli değerler olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.''

Mustafa Kemal Atatürk


27.04.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.