23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

TBMM’nin açılışının 95. yılı ve ulusal egemenliğin temelinin atıldığı Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çağdaş Eğitim Kooperatifi Özel Beşevler Anaokulu ile Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu öğrencilerinin ortak olarak hazırladıkları anlamlı gösteriler, danslar ve okudukları şiirlerle coşkulu bir şekilde kutlandı.
Kutlama programından önce ortaokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle okulumuz bando takımı eşliğinde Özlüce’de “Egemenlik Yürüyüşü”  yapıldı. Bandomuzun gösterisi ve öğrencilerimizin söylediği marşlar dört bir yanda yankılandı. Öğrencilerimizin coşkusuna tüm semt sakinleri eşlik etti. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Anasınıflarının, üçüncü ve dördüncü sınıfların oluşturduğu koronun birbirinden güzel şarkılarını dinledik. 2,3 ve 4. sınıf öğrencilerimizin halk oyunlarının ardından “23 Nisan“ konulu resim,  şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Birinci sınıfların gösterisi görülmeye değerdi. Sevgili öğrencilerimiz çok mutlu ve heyecanlıydılar. 
Geleceğin büyükleri, aydınlık yarınlarımızın temel taşı olan çocuklarımızı emekleri için tebrik eder; bu anlamlı günde coşkusuyla yanımızda olan, bizi yalnız  bırakmayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

28.04.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.