2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEYECANI SEMİNER DÖNEMİYLE BAŞLADI

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEYECANI SEMİNER DÖNEMİYLE BAŞLADI

Çek Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokul ve Ortaokul öğretmenleri yaz tatilinden sonra 16 Ağustos tarihinde yeni dönem hazırlıklarının yapıldığı sene başı seminer çalışmalarına başladılar. Okulların açılacağı 6 Eylül tarihine kadar 2021-2022 eğitim-öğretim yılını planlamak, 2020-2021 eğitim döneminde geleneksel etkinliklerimizin yanında yeni etkinlikler, yeni projeler üretmek için büyük bir heyecan ve coşkuyla çalışmaktalar.

İlk gün tüm öğretmenlerle yapılan toplantıda göreve yeni başlayan öğretmenlerimizle tanışıldı ve seminer döneminde yapılması gereken çalışmalar planlandı. Geçtiğimiz 1,5 yıllık uzaktan veya yüz yüze karma eğitim yüzünden bir araya gelemeyen öğretmenlerimizin mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyordu.

16 Ağustos'ta öğretmenlerle beraber 8. sınıf öğrencilerimizin akademik kursları da başladı. 8.Aynı heyecan ve mutluluk çok uzun zaman okullarından ayrı kalan öğrencilerimizin de gözlerinden okunuyordu. Salgın dönemine uygun olarak düzenlenen okul ve sınıflarda öğrencilerin de salgın konusunda hassas davrandıkları gözlendi.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar 19 Ağustos Perşembe günü konferans salonunda öğretmenlerimizle buluştu. Buğra Küçükkayalar'ın öğretmenlerle gerçekleştirdiği toplantıda eğitimde yenilik ve farklılıkların tartışıldığı, değişik fikirlerin ortaya konulduğu güzel bir söyleşi gerçekleşti.

Bu heyecanlı yeni başlangıç, okulumuzun idarecileri, öğretmenleri ve yönetim kurulu başkanının da yer aldığı toplu fotoğraf çekimiyle taçlandırıldı.


24.08.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.