2. STEM VE BİLİŞİM LABORATUVARIMIZ'DA AÇILDI

Bursa Rotary kulübü ve Memduh Gökçen Ailesi ÇEK Özel 3 Mart İlk ve Ortaokuluna laboratuvar desteğinde bulundu.

4 Aralık 2019 Çarşamba günü Bursa Rotary Kulübü ve Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri okulumuz salonunda toplandı. Çağdaş Eğitim Kooperatifi Başkanı Buğra Küçükkayalar konuklara hoş geldiniz diyerek, ÇEK kurumları hakkında bilgi verdiler. Arkasından tüm üyelere,  Fen, Matematik ve Bilişim öğretmenlerimiz laboratuvarların temasını oluşturan STEM ve Kodlama üzerine hazırlamış oldukları sunumlarla bilgi verdiler ve soruları yanıtladılar.

Daha sonra Stem laboratuvarı ve bilişim sınıflarının açılışı yapıldı. Laboratuvarları gezen konuklar, öğrencilerle sohbet etme fırsatı buldu. Çeşitli icatlarla hayal güçlerini geliştiren öğrencilerin laboratuvarda bulundukları ve bu imkanlardan yararlandıkları için oldukça mutlu olduklarını görmelerinden kendileri de çok mutlu oldular.

ÇEK Eğitim Kurumları ve özellikle laboratuvarların daimi kullanıcıları olan öğrenci ve öğretmenler olarak Bursa Rotary Kulübü ve Memduh Gökçen Ailesine teşekkür ediyoruz.

18.12.2019