18. ULUSLARARASI NİLÜFER SPOR ŞENLİKLERİNDE ARTİSTİK CİMNASTİKTE 3 MART DAMGASI

Bu yıl 18. Kez düzenlenen Uluslararası Nilüfer Spor şenliklerinde 3 Mart'ın cimnastikçileri göz doldurdu.

Minik A Erkekler kategorisinde öğrencilerimiz Egemen Yoldaş, Utku Kula, Yekta Demir Dede ve Eymen Sucar'dan oluşan takımımız 1. Olurken, bireysel derecede Yekta Demir Dede 4. olmuştur.

Minik B Kızlar kategorisinde öğrencilerimiz Ceyla Saldırış, Duru Uzun, Ekin Yakıcı, Rüya Taylan ve İlke Şakiroğlu'ndan oluşan takımımız yine 1. Olmuş ve bireysel derecelerde de Ceyla Saldırış 4., Ekin Yakıcı 3. olmuşlardır.

Minik A Kızlar kategorisinde öğrencilerimiz Duru Veli, Melis Vurgunlu ve Defne Zeynep Sayın'dan oluşan takımımız 2. olurken, bireysel derecede Duru Veli 3. olmuştur.

Gösterdikleri büyük başarı ve örnek sporculukları nedeniyle öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyor; Emeği geçen antrenörlerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

30.04.2019