14 ŞUBAT DÜNYA ÖYKÜ GÜNÜ

Sait Faik "Sevmek, bir insanı sevmekle başlar her şey." diyor. Biz "Paylaştıkça, çoğaldıkça bir anlam kazanır." diye ekledik ve Sait Faik'in bu sözünden hareketle "14 Şubat Dünya Öykü Günü"nü okulumuzda etkinliklerle kutladık. Türkçe bölümü öğretmenlerinin hazırladığı seçkin yazarların öyküleri öğrenciler tarafından velilere, öğretmenlere ve öğrencilere dağıtıldı. Öyküleri ilgiyle okuyan öğrenciler Dünya Öykü Günü hakkında bilgi sahibi olurken beğendiği öyküleri de birbirleriyle paylaşma fırsatı buldu.

Barış ve huzur dolu bir dünya için öykülerin iyileştirici gücünden daha fazla yararlanmak temennisiyle bizler de yalnızca sevgililerin değil öyküseverlerin de günü olan 14 Şubat Dünya Öykü Günü'nü kutluyoruz.

Öykü iyileştirir, öykü birleştirir; öyküyle kalın...

21.02.2024