1. SINIFLARIN OKULUMUZDA İLK GÜN HEYECANI

2015-2016 eğitim öğretim yılında okulumuzda öğrenim görecek olan 1. sınıf öğrencileri, 28 Eylül tarihinde okula büyük bir sevinç, coşku ve heyecan ile başladılar. Açılış törenin arkasından 8.sınıf abla ve ağabeylerinin oluşturduğu köprünün altından geçerek sınıflarına uğurlandılar.

Mutlulukları gözlerinden okunan miniklerimizin anne ve babaları da en az onlar kadar heyecanlıydılar. Fuayede ,anne ve babalar çocuklarına, okulda ilk gün anısına duygu ve düşüncelerini içeren mektuplar yazdılar. Çocuklarına hiç silinmeyecek küçük ama çok güzel bir hatıra bıraktılar. Güzel duygularını dile getiren ailelerimiz çocuklarını yeni yuvalarında yeni arkadaşlarıyla tanışmak üzere onları öğretmenleriyle baş başa bıraktılar.

Öğrencilerimiz arkadaşlarıyla tanıştılar ve okulumuzu tanıdılar.

ÇEK ailesi bu sıcak karşılama ile öğrencilerimizi kucakladı.  Bu geniş ailenin bir üyesi olmaktan ve onların da aramıza katılmasından büyük bir onur ve mutluluk duyuyor, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

27.10.2015