1. SINIF VELİLERİMİZLE İLK TOPLANTIMIZI YAPTIK

ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Sınıflar 1.Dönem Veli Toplantısıyla velilerimize hoşgeldiniz dedik.

Öğrenci velilerimizi bilgilendirmek, eğitim yöntem ve tekniklerini velilere aktarmak, öğrencileri ulaştırmak istediğimiz hedefleri anlatmak maksadıyla 24 EYLÜL 2016 Cumartesi günü yapılan toplantıya velilerimizin katılımı yoğundu.

Öğrenci devam-devamsızlık, başarı ve davranış durumları, kılık kıyafet ve ders araç gereçlerinin kullanımı, öğretmen-veli görüşmeleri ve okul web sitesinin tanıtımının yapıldığı toplantı her şubemizde sınıf öğretmenlerinin yanısıra branş öğretmenleri de katıldılar.

Velilerimize, toplantıya göstermiş oldukları yoğun ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyoruz, hepbirlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmeyi diliyoruz.

30.09.2016