'WIZARD OF OZ' ON THE STAGE

4.Sınıflar Drama Kulübü öğrencilerimizin, İngilizce hazırlayıp sundukları tiyatro oyunu, kostümleri, müzikleri ve dekorları ile öğrencilerimizin muhteşem performanslarıyla birleşerek seyirciden tam puan aldı.

L.FRANK BAUM' un yazdığı bu klasik eserde Dorothy isimli kahramanımızın mucizelerle dolu yolculuğuna hep birlikte şahitlik ettik. Şiddetli bir kasırga da evi Oz diyarına uçan Dorothy, Kansas' taki evine dönebilmek için türlü mücadeleler ederken, bir yandan da birbirinden renkli ve ilginç kişilerle karşılaştı.

Etkinliğimize şarkılarıyla renk katan 4. Sınıf Çok Sesli Çocuk Koromuz ve Kalimba Kulübü öğrencilerimiz de performanslarıyla büyük beğeni topladılar.

Drama öğretmenimiz Esra Uğurlu'ya, İngilizce öğretmenimiz Melis Akdoğan'a, gösteriye destek veren tüm İngilizce öğretmenlerimize, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Aysun Aydoğan'a, Çok Sesli Çocuk Koro şefimiz Sayın Suat Şahin ve Müzik öğretmenimiz Salih Yorgancı'ya çok teşekkür ederiz.

05.06.2024