MEZUNLARIMIZLA DENEYİM PAYLAŞMA GÜNÜ

MEZUNLARIMIZLA DENEYİM PAYLAŞMA GÜNÜ

Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak, ortaöğretim kurumlarını tanımaları, hedeflerini belirlemeleri ve motivasyonlarını yüksek tutmaları amacıyla 8.sınıf öğrencilerimize, mezun öğrencilerimizden TOFAŞ Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencisi   Arda Kumaru ile bir araya geldiler.

Öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyor olmanın bilinciyle, onların sağlıklı ve doğru kararlar alabilmelerine destek olabilmek, yaşamlarının önemli kararlarından biri olan lise seçimi konusunda onları bilgilendirmek amacıyla yapılan söyleşide 2020 Mezunu Arda Kumaru kendi hazırlık sürecini, okulumuzda yaşadığı deneyimleri öğrencilerimizle paylaştı. Liseye hazırlık sürecinde nasıl çalıştığını, hedefini nasıl belirlediğini ve bu hedefe ulaşmak için neler yaptığı hakkında deneyimlerini paylaşıp, öğrencilerimize sınava hazırlık süreci hakkında önerilerde bulundu.

Öğrencilerimizin keyifle dinlediği söyleşinin sonunda kendi sorularını da yönelterek cevaplar buldukları etkinliğimiz oldukça verimli geçti.

Bize zaman ayırarak söyleşimize katılan Arda Kumaru'ya teşekkürlerimizi iletiyoruz.


03.03.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.