LÖDER YENİ YIL HEDİYELİK EŞYA KERMESİ

Uludağ Üniversitesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji Kliniği Bursa ve Güney Marmara'da çocukluk çağı kanserlerini tedavi eden tek merkezdir. Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği (LÖDER), tedavi gören hastalara yardım amacıyla 1994 yılında kurulmuş, gönüllülerin oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşudur ve gönüllülük esasına dayalı çalışmaktadır. Derneğin tüm gelirini bağışlar oluşturmaktadır. Bağışların tamamı hastalar yararına yapılan projelerde kullanılmaktadır.

26-27 Aralık 2022 tarihlerinde okulumuzda B.U.Ü Sabahattin Gazioğlu Hematoloji ve Onkoloji Hastanesinde tedavi görmekte olan çocukların ileri test ve tetkik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla LÖDER ile iş birliği yapılarak yeni yıl satış standı açıldı. 2 gün süren kermes etkinliği boyunca okulumuzdaki bütün öğrenciler yardımlaşmanın önemini ne kadar kavradıklarını ve önemsediklerini göstererek alışveriş yaptılar.  Satış sonunda elde edilen tutar, öğrencilerimizin bu konuda ne kadar duyarlı olduğunun bir kanıtı oldu. LÖDER e böyle güzel ve yürekli bir çalışma yaptıkları için ve bizleri de bu dayanışmaya dâhil ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Ayrıca destek veren tüm öğrencilerimize ve velilerimize de sonsuz teşekkür ederiz.

02.01.2023