İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN KODLAMA YARIŞMASI GURURU

Bu yıl 10.'su düzenlenen CODEWEEK (Kodlama Haftası) etkinliklerinde bütün dünya ile birlikte ülkemizde de farklı etkinlikler düzenlendi. Bizler de Kodlama ve robotik konusunda farklı sınıf seviyelerinde çalışmalar düzenledik. 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz arasında gerçekleşen ÇEK CODING CONTEST/ÇEK Kodlama yarışmasında toplamda 240 öğrencimiz gayret gösterdi. Öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri dersinde öğrendikleri bilişim teknolojileri temelleri, SCRATCH blok tabanlı programlama, Lego WEDO robotik kodlama çalışmaları ve Kodu Game LAB 3 boyutlu oyun tasarım konuları ile ilgili kodlama bilgilerini sınama şansı buldular. Yarışma sonunda kendi yaş gruplarında ilk üçe giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Emeği geçen Bilişim Teknolojileri öğretmenlerimiz Çağlar Tunçel, Muzaffer Yılmaz ve Sema Işık'a teşekkür ederiz.

Yarışmada sıralamaya giren öğrencilerimiz:

3. SINIFLAR

1. 3-F MÜMİN ALPARSLAN IŞIK