GENÇLERİN BÜYÜK BAŞARISI: 8. SINIF MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUSU

GENÇLERİN BÜYÜK BAŞARISI: 8. SINIF MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUSU

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin 12. mezuniyet töreni, muhteşem bir coşkuyla gerçekleşti. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında mezun olan 8. sınıf öğrencileri, geleceğe umutla adım attılar. Tören, Türkiye'nin İlk Eğitim Kooperatifi olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin Kurucusu, Prof. Dr. Ulviye Özer'in açılış konuşmasıyla başladı.

Prof. Dr. Özer'in ardından, 8. sınıf öğrencileri Mert Erkul ve Neris Çoban, bayrak ve flama ile sahneye çıkarak gururla taşıdıkları sembolik bayrağı, 7. sınıf öğrencileri Defne Zeynep Sayın ve Bora Güven'e teslim ettiler.

Sahneye gelen 8. sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri eşliğinde diplomalarını aldılar ve okulun küçük bir hatırasını yanlarında götürdüler. Toplam 102 mezunun heyecanla beklediği bu an, duygusal anlara sahne oldu.

Törenin devamında, 2022-2023 dönem okul birincimiz Yağmur Yıldız konuşmasını yaparak bu sene okul birincisi olan öğrenciyi açıkladı. Okul birincisi olan Deniz Ünal, plaketini almak ve bröveye isim çakmak için sahneye çağrıldı. Çağdaş Eğitim Kooperatifi Eğitim Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rüçhan Uz'un da katılımıyla, Deniz Ünal'a plaketi takdim edilerek başarısı ödüllendirildi.

Törenin sonunda, Kep Atımı iyi dileklerle ve coşkuyla yapıldı. Gençlerin gelecekleri için bol şans dileklerinde bulunuldu. Törenin başarılı geçmesinde emeği geçen okul yönetimi, öğretmenler, ÇEK yönetimi ve tüm katılımcılara teşekkür edildi.

Genç mezunlar, yeni hayatlarına umut dolu bir adım atarken, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin vizyonu ve öğretmenlerinin rehberliğiyle aydınlık bir geleceğe yürümeye devam edecekler.


10.06.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.