GELENEKSEL 3 MART DANS YARIŞMASI FİNALİSTLERİ HERKESİ BÜYÜLEDİ

GELENEKSEL 3 MART DANS YARIŞMASI FİNALİSTLERİ HERKESİ BÜYÜLEDİ

Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz 3 Mart Dans Yarışması final gecesi 15 Şubat'ta okulumuzun konferans salonunda gerçekleşti.

Toplamda 50 finalistin yarıştığı yarışmamızın koordinatörlüğünü ve sunuculuğunu okulumuz beden eğitimi ve dans eğitmeni Çiğdem ARDOS yaparken; yarışmamızın Jüri üyeliğini de Sanat Yönetmeni ve U.Ü. Spor Bilimleri Fak. Öğr. Üyesi Sayın Nazım GÜRAK, Dans Eğitmeni Sayın Mehmet ERDEM, Dans Eğitmenleri ve Dünya Dans Şampiyonları Sayın Begüm ve Burak GÖKGÜRLER; skor hakemliğini ise okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sayın Sema Işık yapmışlardır.

Harika performansların sergilendiği ve büyük rekabetlerin gerçekleştiği büyük final gecesinin sonunda kazanan öğrencilerimiz:

Minikler Kategorisinde,

1.Bade BARIŞ

2.Grup DAF/ Defne VERGİLİ- Ada YÜCECENGİZ-Feraye ALKIŞ

3.Grup Mor Meteorlar/ Alis GÜLER-Elif Yade EKE-Güneş NEVA İZMİT

Küçükler Kategorisinde,

1.Ada KINA

2.Miray MELİKŞAH

3.Naz YILMAZ

Yıldızlar Kategorisinde,

1. Güneş GÜÇLÜ ve Ayşe ALTINER (birinciliği paylaşmışlardır)

2. Ayşe Melek YILMAZ

3. Sahra Nil KAYNAK olmuştur.

En iyi kostüm Ödülünü kazanan Grup Daf, Mansiyon Ödülünü kazanan Grup Çılgınlar/ İlber ERKUL, Yaman ERKUL, Doruk KARSLI ve Jüri Özel Ödülünü kazanan öğrencimiz Yağmur VATANSEVER olmuştur.

Tüm öğrencilerimizi kutluyor, Beden Eğitimi öğretmenimiz ve Dans Eğitmenimiz Çiğdem Ardos'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.


19.02.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.