ÇEK'TEN PROMOSYON JESTİ

ÇEK'TEN PROMOSYON JESTİ

Çalışanların özlük haklarının  iyileştirmesine yönelik attığı adımlara bir yenisini ekleyen Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) Yönetim Kurulu, banka promosyonlarının tamamının çalışanlara dağıtılmasını kararlaştırdı

Başkan Prof. Dr. Müfit Parlak, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nde "imece" geleneğinin temel alındığına, sorumluluk bilinciyle hareket edildiğine, dürüstlük, toplumsal sorumluluk, şeffaflık, başkalarını düşünme ve gözetme ilkelerine özen gösterildiğine dikkati çekti.

"Hiçbir devlet desteği olmayan" Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin, gelirlerini, bağışlar, üye aidatları, okullarından, yurdundan, Görükle Kültür Merkezi'nden, çelenk hizmetinden elde ettiğini kaydeden Prof. Dr. Parlak, artı değerlerin, eğitim yatırımlarına, ekonomik nedenlerle okuma olanağından yoksun çocuklara, çalışanların özlük haklarının iyileştirilmesine harcandığını kaydetti.

ÇEK'in kuruluşundan günümüze 27 yıldır aynı bilinçle hareket ettiğini, ortaklarından, bağışçılarından, çalışanlarından, velilerinden, öğrencilerinden aldığı güçle çok daha iyi yerlere geleceğine yürekten inandığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"ÇEK, ilklerin kurumudur. Türkiye'nin ilk eğitim kooperatifidir. Yaşama geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri, ekonomik olanaktan yoksun öğrencilere verdiğimiz burslar, kız çocuklarının sosyal yaşamın birer parçası olması için yaptığımız çalışmalar çok değerlidir.  

Bizi değerli kılan diğer bir olgu da çalışanlarımıza verdiğimiz önemdir. Çalışanlarımızın sosyal refah düzeylerini önemsiyor, bu yönde adımlar atıyoruz. Devletten önce öğretmenlerimize 'nöbet ücreti' veren ilk kurumuz. Şimdi de banka promosyonunu tüm çalışanımıza veriyoruz."

 

 

 


13.03.2023
PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.