ANASINIFLARI  TÜRKÇE VE İNGİLİZCE İSTASYON  ETKİNLİĞİMİZ

ANASINIFLARI TÜRKÇE VE İNGİLİZCE İSTASYON ETKİNLİĞİMİZ

Anasınıfı öğrencilerimiz, yıl içinde yaptıkları çalışmalarının sunumunu "Matematik, Dikkat Çalışması, Drama Oyunu ve İngilizce İstasyon etkinliği" ile gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz "İklim Değişikliği-Doğamızı Neden Korumalıyız ve Geri Dönüşümün Önemi" konulu sergilerinin yanı sıra, Anneler günü sergisi ile Görsel Sanatlar ve Seramik derslerinde yaptıkları çalışmalardan oluşan yılsonu sergilerini de gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz yıl içinde yaptıkları, ''bilişsel, psikomotor, sosyal - duygusal ve dil alanlarındaki'' gelişimlerini içeren çalışmalarının sunumunu aileleriyle birlikte gerçekleştirdiler.

İngilizce bilgi ve becerilerini süreç içinde nasıl geliştirdiğini gösteren çalışmalarını farklı konu başlıkları altında aileleriyle paylaştılar. Her istasyonda öğrendikleri yapı bilgisini ve kelime bilgilerini  öğretmenleri ile yaptıkları mini diyaloglarla ailelerine sundular.

İngilizce öğretmenlerinin rehberliğinde ailelerine yaptıkları sunumlarla öğrencilerimiz hem kendilerini ifade etmenin keyfini yaşamış hem de bireysel gelişimlerini sergilemiş oldular.

Etkinliğe katılan öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.


10.05.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.